signal

signal

ID Име, Фамилия Заглавие Текст  
00004 Мюмюне шинаси Осветление Кв. Орфей ул. Бачо Киро искаме осветление двете страни на улицата!
00003 Шерифе Исмаил Гробищният парк в с.Каменец се превърна в пасище Прилагам снимки на крави, които пасат в гробищния парк в с. Каменец. За проблема сте уведомени многократно, но решение няма. Упражнява ли се контрол върху спазването на наредбата за организация и управление на гробищните паркове в кметствата на община Момчилград? Чл.27.В районите на гробищните паркове се забранява:3.Въвеждането на домашни и др.животни. Това, което виждате на снимките, ние го виждаме на живо вече няколко години. Представяте ли си как се чувстваме??? Брат ми не е длъжен постоянно да загражда оградата, а отпуснатите оградени мрежи за гробищата да се използват от други лица. Моля незабавно да се извърши проверка!!! Ще продължавате ли формално да назначавате кметски наместник от семейство Юсуф, което семейство няма никаква връзка със село Каменец?
00002 Айдън Мехмед Шипка 2 Здравейте, Като собственик на имот, намиращ се в Момчилград ул. Шипка N 2 ме интересува какво се строи пред имота ми? Това е двор за общо ползване и би било редно да се вземе съгласието на съсобствениците на имота преди да се издаде разрешително за строеж ако изобщо е издадено такова от страна на общината. Моля компетентните органи от общината да проверят това! Благодаря предварително! Поздрави Айдън
00001 Фатме Юсуф Топъл обяд В с. Конче имаме баба и дядо над 85 години самотно живеещи, синът им и снаха им са регистрирани на техния адрес, но живеят в гр. Кърджали и не желаят да си сменят адреса. Баба ми е питала и са и казали че няма право на топъл обяд, тя е и инвалид 70 процента. Дядото взима по висока пенсия. Въпросът ми е имат ли право на топъл обяд аз съм тяхна внучка и виждам, че наистина имат нужда от този обяд? Ако имат право сега може ли да се подаде молба какви документи трябват и къде точно.

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос