С тържество беше закрито "Плувно лято" в Момчилград

С много настроение беше закрито "Плувно лято 2017" в Момчилград. Това се случи на специално тържество край открития плувен басейн в града. В него участваха преминалите плувния курс 140 деца от 6 до 12 години и много родители. За случая община Момчилград беше осигурила 3 големи торти с формата на басейн.
"Радваме се, че и тази година беше организиран плувен курс за децата. Така съчетаваме полезното с приятното. Децата, участващи в курса, имат занимание и се учат да плуват. В същото време времето, прекарано край басейна им доставя удоволствие", заяви в секретарят на общината Бахатдин Ахмедов. Той допълни, че „Плувно лято 2017" е безплатно за всички желаещи да се включат в него. Освен инструктор по плуване, по време на курсовете на басейна имаше осигурен и медицински специалист, който се грижеше за здравето на трениращите. Секретарят на общината благодари на организаторите на "Плувно лято" от Центъра за обществена подкрепа в Момчилград и на инструктора по плуване Янко Станков.
Всички 140 деца получиха грамоти за успешно приключил плувен курс. След официалната част присъстващите на тържеството получиха по парче торта и натурален сок.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос