ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В С. РАВЕН

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Приемете искрените ми поздравления по случай патронния празник на ОУ „Васил Левски” – село Равен, Община Момчилград. Съдбата на училищата в малките селища поради демографски процеси и труднодостъпността им, винаги е била изпълнена с много препятствия и изпитания. Въпреки това те винаги са били пример за неуморния труд, за таланта и усърдието на работещите в сферата на образованеито и качественото обучение на учениците в Република България. Именно вашият усилен стремеж за развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им, независимо от трудностите е повод за гордост както за Община Момчилград, така и за нашите съграждани. В този ред на мисли бих искала да Ви споделя афоризма: „Има ли го училището, има го и селището” по нелекия, но най-полезен път на знанието.

Скъпи ученици,

Бъдете горди, че вашето училище носи името на една от най-светлите фигури в българската история – Васил Левски. Убедена съм, че всички заедно – ръководство, ученици, учители и родители ще продължавате в същия дух на мъдрост и жажда за новия знания да преодолявате предизвикателствата на днешното време.

Пожелавам здраве, енергия и висок дух на целия колектив! Все така усвоявайте знания и умения, за да бъдете достойни граждани на Република България, на Община Момчилград!

Честит празник!

Илкнур Кязим
Кмет на Община Момчилград

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос