Деца твориха в арт-работилници в центъра на Момчилград

С арт-работилници за децата стартира подготовката за посрещане на Новата 2024 година в Момчилград. В градския парк, до коледния базар, се събраха най-малките момчилградчани, които обичат да майсторят и рисуват. Те изработиха украса за елха – гирлянди, снежинки и играчки, с които бяха украсени елхите на площада в градския парк. 
Детските арт-работилници се превърнаха в традиция за Момчилград. Организират се от Община Момчилград, Центъра за обществена подкрепа и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви.
Празничната новогодишна програма включва и концерт на Борис Дали. Популярният изпълнител ще изпее най-популярните си хитове на откритата сцена в градския парк на 30 декември от 18 часа.
Кулминацията в празничната програма, подготвена от община Момчилград ще бъде на 31 вечерта на централния площад, където по традиция се събират стотици момчилградчани, за да посрещнат Нова година. За доброто настроение ще се погрижи популярният диджей Аксел. За всички дошли да споделят празника община Момчилград е осигурила по чаша вино.

2023 12 29 12 36 05 993

 

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос