Празничната елха в Момчилград ще грейне на 1 декември

Светлините на празничната елха в Момчилград ще бъдат запалени в петък, 1 декември. Това ще стане на специално тържество, което ще започне от 17,30 часа в градския парк "Нури Адалъ". Празнична програма на откритата сцена ще изнесат талантливите дена от Центъра за подкрепа и личностно развитие в Момчилград. След концерта светлините на елхата ще запали кметът на общината Илкнур Кязим. Присъстващите деца ще получат като подарък много лакомства от Дядо Коледа и Снежанка.
За да се почувства духа на предстоящите празници работници на община Момчилград започнаха да поставят украса в центъра на града. Познатите светещи елементи ще бъдат допълнени с още различни обемни фигури, сред които двуметрови коледна шапка и ботуш. Тази година освен централната улица "Гюмюрджинска" ще бъде украсена и ул. "Маказа".
И тази година ще има празничен базар в началото на градския парк. В дървените къщички ще се предлагат сувенири, лакомства и топли напитки. До базара ще бъде оформен кът с новогодишна рамка за снимки с надпис "Момчилград".

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос