Силно представяне на момчилградските тенинисти на национален турнир

С поредно силно представяне се отличиха състезателите на клуба по тенис на маса "Родопи" на националния турнир, носещ името на европейската шампионка Даниела Гергелчева. Събитието се проведе през изминалия уикенд в Момчилград.
Домакините от "Родопи" спечелиха две първи места в отборното класиране - при момичета и при момчета до 15 години. В индивидуалната надпревара Елиф Ибрям отвя конкуренцията, а съотборничката й Есел Ибрахим се отличи с бронз.
Във възрастова група до 13 години при момчетата "Родопи" се класира на второ място , а при момичетата подели третото място с отбора на СКТМ "Златица". С медали в индивидуалните игри се отличиха Акън Хабиб и Анъл Кадир.
Участниците на турнира изказаха благодарности на Община Момчилград и СКТМ "Родопи" за чудесните условия за игра в модерната спортна база и отличната организация на турнира. Главен съдия на срещите бе председателят на СКТМ "Родопи" Димитър Караиванов.
„Винаги идваме с огромно желание в Момчилград, защото тук имаме възможност да се насладим максимално на любимата ни игра. Освен перфектната организация на домакините сме свидетели на изключителното гостоприемство и топлото им посрещане“, заявиха треньорите и родителите.
В турнира участие взеха над 60 състезатели от 8 клуба от страната.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос