Празнични пакети ще получат 400 деца в община Момчилград

400 деца от 6-те детски градини, детска ясла, социалните центрове и дневния център в община Момчилград ще получат празнични пакети с лакомства за предстоящите Коледа и Нова година. Те са осигурени от общинската управа и ще бъдат раздадени от Дядо Коледа и Снежанка по време на новогодишните тържества на детските градини и социалните центрове.
Първото тържество за предстоящите празници беше проведено в Дневен център "Дъга", а негови гости бяха кметът на общината Илкнур Кязим, председателят на ОбС-Момчилград Ерсин Юмер, заместник-кметовете на Община Момчилград Алие Ибрахим и Гюлюзар Исмаил, директори на социални центрове, детски и учебни заведения. Децата от центъра изнесоха представление с песни и танци, а Дядо Коледа им раздаде подаръци. Изненади за възпитаниците на Дневен център "Дъга" имаше и от големи търговски вериги и от младежката организация на "Ротари клуб" в Кърджали. Те осигуриха подаръци, които ще са от полза за развитието и сетивата на децата.
В навечерието на празниците за най-малките момчилградчани е предвидено да се играе спектакъла "Дядо Коледа в гората". Той ще бъде подарък за малчуганите от кмета на общината Илкнур Кязим.

20211216 124649

20211216 125035

20211216 125426

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос