Младите надежди на Момчилград с три първи места в щангите

Три първи места завоюваха младите тежкоатлети от момчилградския клуб "Наим Сюлейманоглу" на Държавното лично отборно първенство по вдигане на тежести, който се проведе в Хасково. Участничката на Европейското първенство за кадетки Айше Мехмедова отново отвя конкуренцията в категория до 76 килограма. Силното й представяне дава надежди за призово място на предстоящото догодина Европейско първенство, заяви треньорът й Валентин Гемеджиев.
Първи места в своите категории спечелиха още Анифе Бехчед и Седеф Халибрям, съответно в категории над 81 килограма при кадетки и 50 килограма при момичета до 13 години.
Анифе също е многократен шампион в своята категория при кадетките, докато успехът на Седеф е първи в нейната кариера.
Успехите на Айше Мехмедова и Анифе Бехчед отредиха на СК "Наим Сюлейманоглу" второ място в крайното отборно при кадетките.
В дебютното си състезание от общо 16 състезатели Ивелин Георгиев завърши на 12-то място в категория до 56 килограма при момчетата.
Следващото участие на момчилградския клуб ще бъде на 18 декември в Пловдив на турнира, организиран в памет на олимпийския ни шампион от Игрите в Атина през 2004 година Милен Добрев.
Община Момчилград пожелава здраве и още много успехи в личен и професионален план на състезателите и ръководството на СК "Наим Сюлейманоглу".

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос