Община Момчилград организира онлайн конкурс за 24-ти май

Община Момчилград организира онлайн конкурс на тема „Видео поздрав за 24-ти май” във връзка с Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Тази година светлият празник на буквите и културата няма да се отбележи по традиционния начин – с празнично шествие и програма заради пандемията от коронавирус.
В конкурса могат да участват ученици от всички класове от 1 до 12 клас от училищата на територията на общината. Условието е видео обръщението да бъде колективно и в него да участват поне петима ученици от съответния клас. Поздравът им трябва да бъде максимално кратък, не повече от една минута. Могат да бъдат рецитирани стихотворения, както и да бъдат отправяни авторски поздрави и послания, посветени на празника. Целта е да се стимулират творческите заложби на учениците.
На e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. желаещите могат да изпратят видео поздравите, заедно с име, клас и училище, телефон или имейл за връзка. Срокът е до 20 май 2020 г.
Жури ще оценява изпратените видео поздрави. Отличените участници ще получат награди, а най-добрите поздрави ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на Община Момчилград и на електронния билборд в центъра на града, ако към тях бъдат добавени субтитри.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос