Обявление

Община Момчилград  на основание чл. 124б, ал.2 от ЗУТ обявява на заинтересованите лица, че със заповед № РД.24.62/29.03.2023г. на Кмета на община Момчилград се разрешава на Неби Анъл от.с.Стремци ул.Девети май № 15, общ.Кърджали, обл.Кърджали да възложи изработването на комплексен проект за инвестиционна инициатива по чл.150, ал.1 от ЗУТ със следните самостоятелни части:   

             1.Подробен устройствен план –  план за застрояване  (ПУП-ПЗ) за поземлен имот с идент. 02292.8.116 по КККР на с.Балабаново, общ.Момчилград, обл.Кърджали.

              2.Инвестиционен проект за „Преустройство на съществуващо метално хале в цех за кофражни форми по указания начин в приложената скица с предложение за ПУП-ПЗ по чл.135, ал.2 от ЗУТ и задание по чл.125 от ЗУТ.

            Заповедта се намира в стая № 23, етаж трети в сградата на община Момчилград с адрес: гр. Момчилград ул. 26-ти декември № 12.

            Заповедта подлежи на обжалване от заинтересованите лица чрез органа, издал акта, пред Административен съд - Кърджали по реда на чл. 215, ал. 4 от ЗУТ в 14-дневен срок от съобщението ѝ при условията и по реда на АПК.

                                                                                                         Община Момчилград

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос