Община Момчилград с плакет приноса й в развитието на тениса на маса

Община Момчилград беше наградена с плакет от председателя на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов за приноса й за развитието на този вид спорт. Поводът е 85-годишнината от създаването на федерацията. Наградата беше връчена на кмета на община Момчилград Сунай Хасан в залата на спортен клуб по тенис на маса "Родопи", където този уикенд се провежда държавно първенство на най-добрите български тенисисти до 15 години.
"Момчилград е центъра на тениса на маса в България", заяви при връчването на почетния плакет Стефан Китов. Той подчерта заслугите на общината за развитието на спорта в национален мащаб.
"За нас е чест да бъдем домакини на републиканските първенства. Община Момчилград ще продължи да бъде подкрепа на тениса на маса и занапред. За нас този спорт е традиционен и изключително важен", каза Сунай Хасан.
Почетен плакет беше връчен за особени заслуги на Хасан Ходжаоглу, треньор на шампионката от Момчилград Даниела Гергелчева. Стефан Китов връчи също отличия на СКТМ "Родопи", на треньора Димитър Караиванов и на Тургай Али.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос