Отбелязаха патронния празник на ОУ "Петър Берон" в Момчилград

С тържествен концерт своя патронен празник отбеляза ОУ "Петър Берон" в Момчилград. На откритата сцена в градския парк се изявиха даровити деца от училището. Учениците се представиха с вокални песни и танци. По време на тържеството второкласници влязоха в ролята на журналисти и предаваха на живо от сцената под формата на телевизионна програма изпълненията на съучениците си .
Официални гости на тържеството бяха Илкнур Кязим, кмет на община Момчилград, Ерсин Юмер, председател на общински съвет и Снежа Калитвенцова, старши експерт в РУО на МОН.
В словото си директорът на ОУ "Петър Берон" Андрей Иванов говори за постиженията и житейския път на патрона на училището.
"Пазете традициите на Вашето училище, умножавайте успехите му, следвайки своите най-смели мечти! Вярвайте в науката, защото тя променя динамичния свят, в който живеем! Вярвайте на своите учители, защото те са хората, които ще Ви помогнат да станете не само по-образовани, но и по-добри граждани на Момчилград и България!", заяви в приветствието си Илкнур Кязим.
 

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос