Нова спортна площадка беше открита и в Соколино

Нова спортна площадка беше открита и в село Соколино от кмета на общината Сунай Хасан. Съоръжението е с площ от около 1 000 квадратни метра, които са покрити с изкуствена трева. Към спортната площадка има и кът с уреди за фитнес на открито.
На церемонията по откриването на спортната площадка присъстваха кметът на община Момчилград Сунай Хасан, Ердинч Хайрула, член на ЦОБ на ДПС, заместник кметовете Мехмед Мехмед и Севдалин Огнянов, председателят на общинския съвет Юмер Юсеин. Председателята МДПС в Момчилград Ерсин Юмер дари на местния отбор по футбол 16 спортни екипа от името на младежката организация на партията.
"С изграждането на площадката изпълнихме обещание към младите хора в село Соколино. Сега те ще имат възможност да спортуват много по-качествено. Спортът е сред приоритетите на общината. Нека не забравяме, че в Момчилград началото на своята кариера са поставили много световноизвестни спортисти", заяви кметът на общината Сунай Хасан. Той припомни, че само преди месец в момчилградското село Гуево също беше открита подобна спортна площадка.
Кметът на Соколино Айхан Осман благодари на Сунай Хасан от името на жителите на населеното място за новата придобивка.
"Изграждането на спортната площадка наистина беше нужно, защото в Соколино има много млади хора, които имат желание да спортуват. Щастлив съм, че успяхме да удоволетворим желанието им", заяви Айхан Осман.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос