Нова спортна площадка беше открита в Груево

Нова спортна площадка беше открита в село Груево. Лентата прерязаха кметът на общината Сунай Хасан, секретарят Бахатдин Ахмедов и кметът на населеното място Ахмед Ибрахим. Съоръжението се намира в двора на местното училище и е с площ почти 1000 квадратни метра, които са покрити с изкуствена трева. Площадката е оградена с висока ограда, а към нея има и уреди за фитнес на открито. Проектът е на стойност около 150 000 лева, а с реализирането му напълно се променя облика на училището в Груево.
"Изграждането на площадката е в изпълнение на политиката, която аз и екипът ми провеждаме - превръщането на населените места в по-добри места за живеене. Община Момчилград винаги е полагала усилия за развитието на масовия спорт. Груево е едно от големите населени места в общината и местните жители имаха нужда от ново и модерно място за спорт", заяви кметът Сунай Хасан. Той допълни, че предстои откриването на спортни съоръжения и в други населени места в общината.
"При всяка наша инициатива срещаме подкрепата на Сунай Хасан. Изграждането на площадката е пример за това", заяви Ахмед Ибрахим.

DSC 0024

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос