Съветниците приеха отчета на община Момчилград за 2021 г.

Общинските съветници приеха единодушно годишния отчет на община Момчилград за 2021 година. В него е обобщена информацията за приходите и разходите в бюджета, реализираните проекти, управлението на общински имоти, изграждането на нова инфраструктура и ремонтите на съществуващата, както и дейностите в социалната, образователната и културната сфери.
"Ежедневно работим за подобряване услугите, които предоставяме на нашите съграждани – административни, здравни и социални. 2022 година се очертава да бъде трудна, включително и за общините. Нашето разбиране е с всяка изминала година да повишаваме качеството на живот на всички жители на Община Момчилград, заяви пред съветниците кметът Илкнур Кязим.
По време на заседанието си в понеделник общинските съветници гласуваха 50 % намаление на таксата "тротоарно право" в Момчилград. Предложението беше внесено от общинска администрация, а срокът на облекчението ще важи за периода от 1 януари до 31 март. Причината е заради пандемията от коронавирус и противоеподемичните мерки през този период.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос