Община Момчилград организира онлайн проява, посветена на езика

Написано от editor на .

Община Момчилград организира проява на тема „Езикът е богатство“ по повод 21 февруари – Международен ден на майчиния език. Заради пандемията от коронавирус и тази година събитието ще се проведе онлайн. Проявата е посветена на опазването и насърчаването на езиковото и културно многообразие по света. В онлайн събитието могат да участват всички жители на Община Момчилград, като изпратят любителски видеоклип на своя песен, танц, стихотворение или преживяване. Целта е да представят чрез своите умения културното многообразие като обществена ценност.
Няма възрастово ограничение за участниците, като те могат да участват индивидуално или групово. Единственото условие е изпратените видеа да не бъдат по-дълги от 5 минути. Заснетите видеоклипове се приемат до 18 февруари на имейла на общината – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
За участниците са предвидени различни награди. Получените видеоклипове ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на Община Момчилград.

Публикувано в Новини

Печат