Делегация от Момчилград присъства на премиерата на филма за Наим

Написано от editor на .

Делегация от Момчилград, водена от кмета на общината Илкнур Кязим, присъства на премиерата на филма "Джобния Херкулес: Наим Сюлейманоглу" в Истанбул. Преди това момчилградчани почетоха паметта на световноизвестния си съгражданин на гроба му. Венци и цветя поднесоха Илкнур Кязим, председателят на общинския съвет в Момчилград Ерсин Метин, членът на ЦОП на ДПС Ердинч Хайрула, депутатът Ерол Мехмед, общинският лидер на ДПС Акиф Акиф. Тук бяха и председателят на Сдружението на момчилградчани в Бурса Хасан Йозтюрк и други представители на организацията.

"Премиерата беше изключително вълнуваща. Във филма има силни моменти, които накараха голяма част от публиката да плаче", разказа Илкнур Кязим. Тя допълни, че момчилградчани са били посрещнати изключително топло от актьорите и снимачния екип на филма.
"Получихме много благодарности за съдействието при заснемането на епизодите в Момчилград и района. Специални благодарности за общините Момчилград и Кърджали има и във финалните надписи на филма", каза още Илкнур Кязим.

IMG 20191122 WA0002

 

Публикувано в Новини

Печат