Сунай Хасан разговаря с представители на Републиканската народна партия

Кметът на община Момчилград Сунай Хасан се срещна и разговаря с представители на Републиканската народна партия в Турция. Делегацията е в родопския град по повод 10-та международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми". На срещата присъстваха депутатите Илхан Айгюн, Еркан Айдън, Юксел Юзкан и заместник кметовете на общините Чорлу и Нюлюфер Гюнер Четин и Ергин Йенер, председателят на общинския съвет Юмер Юсеин и членът на Централното оперативно бюро Ердинч Хайрула. 
"Разговаряхме да добрите отношения на община Момчилград с общини в Турция, управлявани от предтавители на Републиканската народна партия. Ние имаме споразумения за побратимяване с 3 такива общини - Байрямич, Борнова и Измит. Предстои на предстоящата сесия на общинския съвет да се вземе решение за побратимяване с още едва - Мендерес", заяви Сунай Хасан.
По време на срещата представителите на Републиканската народна партия изразиха задоволството си от сътрудничеството на турските общини с община Момчилград и подчертаха, че ще работят за задълбочаване на отношенията.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос