В микрорайон Груево стартираха изнесените приемни на община Момчилград

В микрорайон Груево стартираха изнесените приемни на ръководството на община Момчилград. Общинският кмет Сунай Хасан и мобилният екип от специалисти се срещнаха с местните жители, които дадоха много добра оценка на работата на общината през последните години. В мобилния екип бяха включени заместник кметът по строителството Севдалин Огнянов и Ерсин Юмер, началник отдел "Селско и горско стопанство", както и общинският съветник Акиф Акиф. Местните хора поставиха въпроса с избирателното снабдяване с дърва за огрев, което извършва държавното горско стопанство. По време на приемната стана ясно, че 6 семейства все още не са получили платените от тях дърва.
В Груево поискаха да бъде укрепена оградата на гробищния парк и да бъде изградена детска площадка на пространството пред чешмата, изградена в памет на жертвите на възродителния процес.
"Основните проблеми с инфраструктурата в микрорайон Груево вече са разрешени. Изграждането на детска площадка ще залегне в приоритетите на общинска администрация през следващата 2019-та", заяви Сунай Хасан.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос